Sinds september 1995 heeft Norbert Bartelsman de leiding van het koor. 

Norbert Bartelsman studeerde orgel bij Bram Beekman en klavecimbel bij Cynthia Wilson op het Brabants Conservatorium. In 1989 studeerde hij af en behaalde op beide instrumenten de diploma’s voor docerend en uitvoerend musicus. Daarna volgde hij meester-cursussen bij o.a. Albert de Klerk, Ton Koopman, Jos van Immerseel en studeerde het continuospel bij Andrew Lawrence King in Engeland.

Hij heeft koordirectie gestudeerd bij o.a. Reinier Wakelkamp en is hij als dirigent verbonden aan verschillende koren.

Hij heeft een studie gevolgd van de semiologie van het gregoriaans in Utrecht bij Marie-Louise Egbers en later bij A. Kurris op het conservatorium in Maastricht. Met verschillende gregoriaanse schola’s maakte hij diverse radio-opnamen voor de KRO, NCRV en de IKON. Over nieuwe ontwikkelingen in het gregoriaans heeft hij workshops gegeven voor de Gregoriusvereniging. Verder verzorgt hij muziekuitgave’s en is regelmatig regisseur bij Cd-opnames.

Hij is lid van diverse kamermuziekensembles en barokorkesten (barok) en heeft daarmee in het Netwerk voor Oude Muziek gespeeld. Als organist bespeelde hij o.a. de orgels in de Stevenskerk in Nijmegen en de St. Bavo in Haarlem. Maar ook concerten in het buitenland (Frankrijk, Duitsland, Zweden) staan op zijn naam. Hij is te beluisteren op verschillende Cd’s.

Als continuospeler treedt hij veel op in passies en oratoria. Hij is vaste organist van het monumentale Smits-orgel in Schijndel.